Lomake sulkeutuu 27.10.2023 23.59

Ho ho!

Lauantaina 28.10. järjestetään koko seurayhteisön toimihenkilöiden pikkujoulut. Kohteena on HIFK-Ilves peli Nordiksella, josta koukataan Mäkelänkadun saunan kautta takaisin kotiin. Hinta per toimihenkilö on 25€/hlö, sisältäen bussikuljetuksen, pelin, 2 juomalippua, saunan ja saunapurtavaa. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu suoritetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Bussikuljetus (Porvoo-Sipoo-Nordis-Mäkelänkatu-Sipoo-Porvoo). Startti Porvoon jäähallilta klo 15:30.

 

Tällä lomakkeella ilmoittautuvat Porvoon toimihenkilöt.

Tämä kyselyn tarkoituksena on mahdollistaa palautteen antaminen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kysely on nimetön mutta jos haluat että palaamme asiaan niin lisää omat yhteystiedot loppuun.
 Lomake sulkeutuu 03.12.2023 23.00
Tästä lomakkeesta löydät kaikki seurayhteistön järjestämät koulutukset. Ilmoittaudu koulutuksiin lomakkeella ja jos ilmoittautuminen vaatii suomisport ilmoittautumisen niin klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu myös sitä kautta.
 
Kaikki suomisportin kautta menevät koulutuksista saat suomisporttiin merkinnän koulutuksesta ja näin ollen sinulle jää merkintä mitä koulutuksia olet käynyt. Tämä auttaa jatkossa jos haet jatkokoulutuksiin koska niissä täytyy olla 1-tason koulutukset käytynä.
 
 
Lisätietoa koulutuksista voit kysyä valmennuspäälliköltä.
 
 
Koulutukset:
 

Suomi-Kiekko 1 (vk 38)

Aihe: Havainnointi ja päätöksenteko + Valmentamisen taidot

Aika ja paikka: 18.9 Herttoniemen jäähalli

•                         klo 17.00-18.00 luento (missä?)

•                         klo 18.00-19.30 jäädemo (U15 demoryhmä)

•                         klo 19.30-20.00 purku

Varustus: Kevyt jäävarustus

Ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/1cc17e3e-ab2a-4245-ab09-2f99d6aee09e

 

Kohderyhmä:  seurojen U11-U16 valmentajat.

Suomi-Kiekko 2 (vko 46)

Ke 15.11 Vuosaari klo 17:30-20:00

Kohderyhmä:  seurojen U11-U16 valmentajat. 

 

Starttikoulutus 1 (Vk 36)

KE 13.9. Peltolan koulu 17:30-19:30, Jää Tikkurila 2 20:00-21:00

Kohderyhmä: Kaikkien seurojen aloittavien ikäluokkien valmentajat

Starttikoulutus 2 (Vk ??)

??.??. Varmistuu myöhemmin.

Kohderyhmä: Kaikkien seurojen aloittavien ikäluokkien valmentajat

 

Muista koulutuksia tulee mahdollisesti myöhemmin kun selvitellään mitä voidaan esim sipoon kanssa tehdä yhdessä. Tästä tieto myöhemmin.

 

Tämä kysely on tehty Hunters Junior ry:n toiminnan kehittämiseksi.

Pyrimme lopettaneiden pelaajien antamalla palautteella kehittämään seuramme toimintaa sekä löytämään ne tavat jolla voisimme mahdollistaa yhä useamman lapsen jääkiekon harrastumisen jatkumisen.

Toivomme että vastaajat ovat rehellisiä ja kertovat avoimesti ne asiat mitkä kokivat syyksi siihen että jääkiekon harrastaminen ei enää jatku.

Hunters Juniors ry
Hunter Juniors ry on porvoolainen juniorijääkiekkoseura, jossa harrastaa noin 350 lasta ja nuorta päivittäin. Toiminnassamme on mukana noin 80 toimihenkilöä, jotka ovat mukana lasten harrastamista edistämässä.
 
Etsimme koko ajan toimintaamme mukaan jääkiekosta kiinnostuneita henkilöitä niin valmentamiseen kuin muihin toimihenkilö rooleihin. Teemme yhteistyötä myös paikallisen erotuomarikerhon kanssa löytääksemme lisää tuomareita toimintaan. Jokaiseen rooliin seuramme järjestää yhteistyössä muiden tahojen kanssa koulutuksia, joten pääset myös kouluttautumaan kyseiseen roolin sekä annamme sinulle henkilökohtaisesti apua roolin tehtävissä.
 
Oletko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan lasten ja nuorten kanssa sekä innostamaan heitä liikkumaan?
 
Jos olet, niin täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 
 
Yritetään yhdessä löytää sinulle sellainen rooli missä sinä pystyt olla kehittämässä ja vaikuttamassa seuramme tulevaisuuteen.
 
Hunters Juniors ry
 Lomake sulkeutuu 02.12.2027 12.00

Hunters Juniors on jääkiekko- ja ringetteseura, joka tarjoaa innokkaille harrastajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan lajeja. Iällä ei ole väliä, koska meillä on seurassa niin lapsille, nuorille kuin myös aikuisille missä pääset aloittamaan harrastuksen. 

 
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi aloittaa harrastaminen jääkiekon tai ringeten parissa. Kun olet täyttänyt lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja keskustelemme kanssasi eri mahdollisuuksista missä voit aloittaa harrastamisen. 
 
Lomakkeessa täytä osallistujan tiedot. Jos ilmoitat lastasi niin lisää huoltajan puhelinnumero ja sähköposti. Näiden jälkeen valitse laji (jääkieko tai ringette) ja sen jälkeen valitse, ryhmä/toiminta, johon haluaisit tulla mukaan. Ryhmien lyhyet kuvaukset löytyvät lomakkeesta. Mikäli et tiedä mikä olisi sinulle sopivin ryhmä niin voit laittaa  "en osaa sanoa". Mietitään sitten yhdessä, mikä voisi olla sinulle kaikista paras ryhmä.
 
Ikäkausijoukkueet, kiekkokoulu ja ringettekoulu pyörivät vuosittain. Aikuisten ryhmiin ja Easy Hockey ryhmään kartoitamme osallistujia ja mikäli osallistujia on tarpeeksi niin sitten perustamme ryhmän.

Itä-Uudenmaan laadukkain lasten ja nuorten liikuttaja. 


Hunters Juniors ry

Sannaistenkatu 8, 06100 Porvoo